Vineri, Deşteptarea te trimite în vacanţă! Ce te aşteaptă la spa

Vlad Petreanu şi George Zafiu vă oferă în următoarele două săptămâni, în Deşteptarea, o altfel de Bătălie a Sexelor. Miza: o vacanţă specială la Hotel Europa & Ana Aslan Health Spa.

Dincolo de luxul caracteristic celor patru stele ale Hotelului Europa, din Eforie Nord, câştigătorii de la Bătălia Sexelor vor avea parte şi de un pachet spa la unul dintre cele mai apreciate centre de acest gen din România, Ana Aslan Health Spa.

Formula inovatoare creata de dr. Ana Aslan, GerovitalH3, cunoscută în întreaga lume și folosită de numeroase personalități internaționale de-a lungul anilor pentru a încetini procesul de îmbătrânire al organismului, este folosită în Ana Aslan Health Spa în tratamente cosmetice și injectabile.
Formula brevetată de dr. Ana Aslan conține procaine, ale cărei efecte sunt susținute și potentate de două alte ingrediente active – metasulfitul de potasiu și fosfatul disodic.
Efectele complexe ale GerovitalH3 se datorează acțiunii sale atât la nivelul sistemului nervos central cât și la nivel celular, prin stimularea regenerării țesuturilor și prin îmbunătățirea proceselor metabolice. S-a observat, de asemenea, că acest produs are și puternice efecte antioxidante la nivelul celulelor.
Pe lângă încetinirea procesului de îmbătrânire și prevenția bolilor degenerative cronice, tratamentele dezvoltate de dr. Ana Aslan s-au dovedit a fi eficiente în următoarele afecțiuni:
– stări depresive moderate
– tulburări de atenție și ale proceselor cognitive, în echilibrarea distoniilor neurovegetative
– sindromul oboselii cronice
– tulburări de somn
– distrofii ale tegumentelor, ulcere trofice, răni
– îmbunătățirea libidoului
– osteoartrită, reumatism degenerativ, osteoporoză
– sindromul Parkinson
– arterioscleroză cerebrală și periferică, consecințe ale hemiplagiilor post-infarct

Ana Aslan Health SPA este cel mai complex spa de pe litoral, atât ca și bază materială (45 de camere de tratament, o piscină cu apă sărată din Lacul Techirghiol, saune uscate și umede, zone de relaxare) cât și din punct de vedere al gamei de proceduri și terapii pe care le oferă.  Tot aici, câştigătorii Bătăliei Sexelor din Deşteptarea vor putea profita şi de tratamentele de înfrumuseţare.

Printe ritualurile de înfrumusețare cele mai complexe de la Ana Aslan Health SPA se numără și ritualurile cu pulbere de aur și diamant

GOLD CEREMONY – un tratament corporal revitalizant şi purificator ce cuprinde un peeling cu materiale preţioase, masaj anticelulitic cu lipoliarome şi cellularome, mască corporală cu aur conţinând Ylang-Ylang şi hidratare cu un amestec special de uleiuri esenţiale.

DIAMOND CEREMONY– o terapie contra celulitei şi pentru fermitatea pielii. Se folosesc produse ce conţin micro-capsule cu pudră de diamante, mătase pură hidrolizată, proteine, aminoacizi, coenzima A şi cafeină, oferă o triplă acţiune: slăbire locală, fermitate, reduce aspectul de coaja de portocală, lăsând pielea netedă şi catifelată printr-o excelentă hidratare.