Deşteptarea te trimite în vacanţă la Hotel Europa & Ana Aslan Health Spa

Pregăteşte-te de o Bătălie a Sexelor care te poate duce direct într-o vacanţă plină de răsfăţ la Hotel Europa & Ana Aslan Health Spa!

Ascultă vineri Deşteptarea, acceptă provocarea lansată de Vlad Petreanu şi George Zafiu şi poţi câştiga 2 sejururi în staţiunea Eforie Nord, la Hotel Europa, de  4 stele,  fiecare sejur pentru 2 persoane, având demipensiune dar şi un pachet de răsfăţ total la Ana Aslan Health Spa.

Vineri, între 7.00 şi 10.00, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1721 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Regulamentul concursului

Mult răsfăţ pentru câştigători la Ana Aslan Health SPA 

Ana Aslan Health SPA este cel mai complex spa de pe litoral, atât ca și bază materială (45 de camere de tratament, o piscină cu apă sărată din Lacul Techirghiol, saune uscate și umede, zone de relaxare)   cât și din punct de vedere al gamei de proceduri și terapii pe care le oferă:

+balneo-terapie (hidroterapie, fizioterapie și kinetoterapie)
+estetică corporală și estetică facială
+tratamente anti-aging
+tratamente de relaxare și wellness

BALNEO TERAPIA

Printre procedurile de hidroterapie se numără băile de plante și nămol, împachetările de nămol și parafină, dușul subacval și dușul Vichy.

Nămolul sapropelic de Techirghiol are multiple indicații și acțiuni terapeutice. Substanțele organice conținute în nămolul sapropelic (hidrații de carbon, lignină, acizii humici și humați, componentele lipidice, proteice și chiar produșii lor de degradare, aminoacizii) toate au înalte proprietăți terapeutice. Substanțele humicecu un înalt grad de gonflare prezintă acțiune de frânare enzimatică și proprietate de schimbare de ioni, carbonatul de calciu reprezintă un foarte bun emolient al pielii, iar fracțiunea bituminoasă din nămol prezintă interes prin așa- zisele substanțe estrogen – active.

Ca și efecte și indicații terapeutice, nămolul acționează atât prin factorii săi fizici cât și prin factorii chimici. Acținea lor depășește bariera cutanată, modificând circulația locală, tensiunea superficială, schimbul ionic, difuziunea.Acțiunea bacteriostatică și bactericidă a nămolurilor sapropelice explică bunele rezultate obținute în tratamentul leziunilor inflamatoare ale pielii și mucoaselor. În ultimul timp s-au efectuat și studii imunologice ale funcțiilor antigenice, producerea de anticorpi, fenomene de desensibilizare, de vaccinare precum și restabilirea echilibrului umoral.

În ceea ce privește patologiile care pot fi adresate prin tratamentele complexe de la Ana Aslan Health Spa, este vorba de suferințe din sfera reumatică(de tipul gonartroze, coxartroze, spondiloze, spondilite, poliartrită reumatoidă), suferințe din sfera neurologică (stări post accident vasular cerebral, pareze de nervi periferici, scleroză laterală amiotrofică, scleroză multiplă), suferințe posttraumatice (entorse, luxații, stări postfracturi), suferințe dermatologice (psoriazis, ichtioză, eczeme), suferințe respiratorii (astm bronșic, bronșite), suferințe psihice (depresii, nevroze).

ESTETICĂ CORPORALĂ ȘI FACIALĂ

În zona de estetică corporală și facială, ANA Aslan Health Spa pune la dispoziția clientelor sale o gamă variată de tratamente, cu produse cosmetice de cea mai bună calitate din următoarele game :

Thalion (produse cosmetice pe bază de alge marine și o compoziție chimică similară celei a sângelui și a plasmei)

Vyon (produse cosmetice dezvoltate de cercetători germani, cu o concentrație mare de ingrediente active)

Gerovital(gama autohtonă de produse anti-aging dezvoltate pe baza formulei celebre Ana Aslan)

Printe ritualurile de înfrumusețare cele mai complexe de la ANA Aslan Health Spa se numără și ritualurile cu pulbere de aur și diamant

GOLD CEREMONY – un tratament corporal revitalizant şi purificator ce cuprinde un peeling cu materiale preţioase, masaj anticelulitic cu lipoliarome şi cellularome, mască corporală cu aur conţinând Ylang-Ylang şi hidratare cu un amestec special de uleiuri esenţiale.

DIAMOND CEREMONY– o terapie contra celulitei şi pentru fermitatea pielii. Se folosesc produse ce conţin micro-capsule cu pudră de diamante, mătase pură hidrolizată, proteine, aminoacizi, coenzima A şi cafeină, oferă o triplă acţiune: slăbire locală, fermitate, reduce aspectul de coaja de portocală, lăsând pielea netedă şi catifelată printr-o excelentă hidratare.

 TRATAMENTE ANTI-AGING

Formula inovatoare creata de dr Ana Aslan, GerovitalH3, cunoscută în întreaga lume și folosită de numeroase personalități internaționale de-a lungul anilor pentru a încetini procesul de îmbătrânire al organismului, este folosită în Ana Aslan Health Spa în tratamente cosmetice și injectabile.

Formula brevetată de dr Ana Aslanconține procaine, ale cărei efecte sunt susținute și potentate de două alte ingrediente active – metasulfitul de potasiu și fosfatul disodic.

Efectele complexe ale GerovitalH3 se datorează acțiunii sale atât la nivelul sistemului nervos central cât și la nivel celular, prin stimularea regenerării țesuturilor și prin îmbunătățirea proceselor metabolice. S-a observat, de asemenea, că acest produs are și puternice efecte antioxidante la nivelul celulelor.

Pe lângă încetinirea procesului de îmbătrânire și prevenția bolilor degenerative cronice, tratamentele dezvoltate de dr. Ana Aslan s-au dovedit a fi eficiente în următoarele afecțiuni:

+stări depresive moderate
+tulburări de atenție și ale proceselor cognitive, în echilibrarea distoniilor neurovegetative
+sindromul oboselii cronice
+tulburări de somn
+distrofii ale tegumentelor, ulcere trofice, răni
+îmbunătățirea libidoului
+osteoartrită, reumatism degenerativ, osteoporoză
+sindromul Parkinson
+arterioscleroză cerebrală și periferică, consecințe ale hemiplagiilor post-infarct

 

TRATAMENTE DE RELAXARE ȘI WELLNESS

 Ana Aslan Health Spa ofera o gamă largă de masaje de relaxare, de la cele clasice manuale (masaj anticelulitic, masaj aromo-terapeutic, deep tissue massage, reflexoterapie), până la terapii asiatice sofisticate, dintre care enumerăm mai jos câteva:

Masajul Shiro Dhara – un masaj ce are puterea magică de a limpezi mintea, de a stimula memoria și claritatea simțurilor, ba chiar de a ameliora afecțiuni ale ochilor, sinuzite, rinite, insomnia sau stări de anxietate

Masajul Ayurvedic – un masaj ancestral indian ce purifică trupul și reface echilibrul energetic. Efectele benefice asupra sănătății se resimt la nivelul coloanei vertebrale, a mușchilor, a vaselor sangvine și sistemului nervos

Masajul Sabai cu pietre de granit – un masaj ce imbină uleiul bogat în zinc și cupru cu puterea tămăduitoare a pietrelor de granit calde, așezate de la extremități până spre partea mediană a corpului pe principalii centri energetici

Masajul cu Scoici – acest ritual folosește scoici naturale umplute cu lavă vulcanică ce topesc contracturile și tensiunile musculare, minimalizează anxietatea și învăluie corpul într-o căldură tămăduitoare