Deșteptarea aduce noul iPhone 7 Plus

Unul dintre cele mai așteptate gadgeturi, noul iPhone 7 Plus, poate fi câștigat simplu, în emisiunea Deșteptarea de vineri, dacă ați identificat pe europafm.ro codurile ”ascunse” în pagini.

Citind articolele de pe site sau intrând în paginile emsiunilor, puteți descoperi oricând codul care vă poate ajuta să fiți printre primii români care câștigă super gadgetul despre care toată lumea vorbește.

Caută în paginile emisiunilor Europa FM sau citește articolele de pe site, găsește codul zilnic și câștigă în Deșteptarea noul iPhone 7 Plus!

Codul zilnic apare pe europafm.ro la ora 00:00 și este disponibil până la 23:59, el putând fi folosit doar în acest interval, după care pe site apare un nou cod de concurs. Pentru a vă mări șansele de câștig, puteți trimite mai multe coduri, din mai multe zile.

Noul iPhone 7 Plus

Noul iPhone 7 Plus vine cu 4G LTE mai rapid care-ți asigură cel mai bun roaming la nivel mondial. În traducere, standardul 4G LTE este de 3 ori mai rapid decât un iPhone 6.

În premieră, are un sistem de boxe stereo, cea mai mare autonomie a bateriei unui iPhone, dar și A10 Fusion Chip – cel mai puternic cip aflat vreodată într-un smartphone.

Ecranul Retina HD prezintă funcția 3D Touch și este cu 25% mai luminos. Camera iPhone 7 Plus combină două camere care fotografiază ca una și oferă zoom optic de 2x și zoom digital de până la 10x.

Și cum acest gadget este pentru oamenii activi, Apple a anunțat și că noul iPhone 7 Plus este rezistent la stropi și apă.