Câștigă în Deșteptarea noul iPhone 7 Plus

alge-noul-iphone7plus-in-desteptarea

Deșteptarea îți aduce cel mai așteptat smartphone al momentului, noul iPhone 7 Plus!

Caută în paginile europafm.ro codul zilnic și înscrie-te la concurs. Ascută apoi Deșteptarea, cu Vlad Petreanu și George Zafiu, și află dacă ești printre primii români care vor avea noul iPhone 7 Plus!

În paginile site-ului europafm.ro, în articolele de pe site și în paginile emisiunilor de la Europa FM, poți întâlni un banner de forma celui de mai jos:

alege-sa-castigi-noul-iphone7-plus-exemplu-banner-cod

Dacă ai găsit codul, atunci trimite-l prin SMS la 1769 (număr cu tarif normal, valabil în rețelele Vodafone, Orange și Telekom) precedat de cuvântul ”Deșteptarea”.

Ascultă apoi programul Deșteptarea la Europa FM, între 7:00 și 10:00, și află dacă ai câștigat cel mai dorit gadget al momentului: noul iPhone 7 Plus.

Exemplu SMS valid: Deșteptarea, UN EXEMPLU DE COD

Poți participa la concurs doar dacă ai trimis codul corect din ziua respectivă. În fiecare zi descoperi un nou cod pe www.europafm.ro. Codul zilei este afișat la miezul nopții pe europafm.ro și poate să apară în paginile emisiunilor Europa FM, în secțiunile speciale ale siteului sau în articolele publicate pe cel mai accesat site al unui post de radio din România, europafm.ro.

Mai multe coduri diferite, mai multe șanse de câștig!

Noul iPhone 7 Plus pe care îl poți câștiga în Deșteptarea

iphone-7-plus-in-patru-variante-de-culoare

iPhone 7 Plus dispune de un sistem avansat al camerei foto, cea mai bună durată de viață a bateriei pentru iPhone de până acum și este rezistent la apă și praf.

Noul iPhone 7 Plus vine cu 4G LTE mai rapid care-ți asigură cel mai bun roaming la nivel mondial. În traducere, standardul 4G LTE este de 3 ori mai rapid decât un iPhone 6.

În premieră, are un sistem de boxe stereo, cea mai mare autonomie a bateriei unui iPhone, dar și A10 Fusion Chip – cel mai puternic cip aflat vreodată într-un smartphone.

Ecranul Retina HD prezintă funcția 3D Touch și este cu 25% mai luminos.

Camera iPhone 7 Plus combină două camere care fotografiază ca una și oferă zoom optic de 2x și zoom digital de până la 10x.

Regulamentul concursului