Confidenţialitate

Vineri, 28 septembrie, Superstarul Zilei este Ed Sheeran

Vineri, 28 septembrie, Superstarul Zilei este Ed Sheeran.

Cântăreţul britanic Edward Christopher “Ed” Sheeran este născut pe 17 februarie 1991.

În 2011, Ed Sheeran a lansat primul său album independent, “No. 5 Collaborations Project“, și a primit 5 discuri de platină în Marea Britanie, fiind unul din cele mai bine vândute albume ale anului.

În 2012, Ed Sheeran a câștigat “Best British Male Solo Artist” și “British Breakthrough Act“. Cariera sa internațională a început în anul 2014. Atunci când și-a lansat cel de-al doilea album, “X“.

Primul său single de pe acest album, “Thinking Out Of Loud“, a obținut două premii Grammy și a fost pe primul loc în Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

La începutul luni 2017, Ed Sheeran și-a făcut loc în topurile din toată lumea cu piesa ”Shape of You”,extrasă de pe albumul ”÷ (Divide)”.

Artistul spune că a avut-o în minte pe Rihanna când a compus piesa. ”Cântam unele dintre versuri şi mi-am dat seama că Rihanna nu va cânta aceste cuvinte, aşa că le-am păstrat pentru mine”, a glumit Edward Christopher „Ed” Sheeran.

Albumul pe care l-a lansat în martie 2017, „÷ (Divide)”, a devenit cel mai rapid vândut album al unui artist din istorie.

Albumul lui Ed Sheeran -„÷ (Divide)” a debutat pe primul loc în clasamentul albumelor din Marea Britanie, cu 672. 000 de exemplare vândute în prima săptămână după lansare.

„÷ (Divide)” este albumul cu cea mai rapidă vânzare din toate timpurile după „25”, semnat de Adele și „Be Here Now”, al celor de la Oasis.

Ed Sheeran a devenit totodată primul artist cu toate piesele unui album în Top 20 din Marea Britanie, dar și interpretul cu cele mai mari vânzări pe vinil într-o singură săptămână din istoria recentă a muzicii a ultimilor două decenii.

Sheeran a colaborat şi cu Eminem, alături de care a lansat hitul “River”, în decembrie 2017

Cântăreţul britanic va susţine primul concert în România, pe Arena Națională din București, pe 3 iulie 2019.

La Europa FM, cum prinzi Superstarul Zilei cu o piesă la radio, câștigi 100 EURO pe loc!

Superstarul Zilei este anunțat în direct, în Deşteptarea, de Vlad, George și Luca, iar până la ora 19:00 aduce 100 EURO ascultătorilor fideli cum se aude la Europa FM cu o piesă.