Vineri, 28 septembrie, Superstarul Zilei este Ed Sheeran

Vineri, 28 septembrie, Superstarul Zilei este Ed Sheeran.

Cântăreţul britanic Edward Christopher “Ed” Sheeran este născut pe 17 februarie 1991.

În 2011, Ed Sheeran a lansat primul său album independent, “No. 5 Collaborations Project“, și a primit 5 discuri de platină în Marea Britanie, fiind unul din cele mai bine vândute albume ale anului.

În 2012, Ed Sheeran a câștigat “Best British Male Solo Artist” și “British Breakthrough Act“. Cariera sa internațională a început în anul 2014. Atunci când și-a lansat cel de-al doilea album, “X“.

Primul său single de pe acest album, “Thinking Out Of Loud“, a obținut două premii Grammy și a fost pe primul loc în Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

La începutul luni 2017, Ed Sheeran și-a făcut loc în topurile din toată lumea cu piesa ”Shape of You”,extrasă de pe albumul ”÷ (Divide)”.

Artistul spune că a avut-o în minte pe Rihanna când a compus piesa. ”Cântam unele dintre versuri şi mi-am dat seama că Rihanna nu va cânta aceste cuvinte, aşa că le-am păstrat pentru mine”, a glumit Edward Christopher „Ed” Sheeran.

Albumul pe care l-a lansat în martie 2017, „÷ (Divide)”, a devenit cel mai rapid vândut album al unui artist din istorie.

Albumul lui Ed Sheeran -„÷ (Divide)” a debutat pe primul loc în clasamentul albumelor din Marea Britanie, cu 672. 000 de exemplare vândute în prima săptămână după lansare.

„÷ (Divide)” este albumul cu cea mai rapidă vânzare din toate timpurile după „25”, semnat de Adele și „Be Here Now”, al celor de la Oasis.

Ed Sheeran a devenit totodată primul artist cu toate piesele unui album în Top 20 din Marea Britanie, dar și interpretul cu cele mai mari vânzări pe vinil într-o singură săptămână din istoria recentă a muzicii a ultimilor două decenii.

Sheeran a colaborat şi cu Eminem, alături de care a lansat hitul “River”, în decembrie 2017

Cântăreţul britanic va susţine primul concert în România, pe Arena Națională din București, pe 3 iulie 2019.

La Europa FM, cum prinzi Superstarul Zilei cu o piesă la radio, câștigi 100 EURO pe loc!

Superstarul Zilei este anunțat în direct, în Deşteptarea, de Vlad, George și Luca, iar până la ora 19:00 aduce 100 EURO ascultătorilor fideli cum se aude la Europa FM cu o piesă.