Vinci 2.0, căștile care țin loc de telefon, smartwatch și brățară de fitness

Caștile fără fir nu mai sunt demult o noutate. Ce spuneți însă de niște căști care țin loc de telefon și de ceas smart și de brățară de fitness?

Vinci 2.0 sunt o combinatie de casti traditionale, smartphone, ceas smart, mp3 player și brățară de fitness. Cel puțin asta se laudă producătorii. Cășile se controleză prin voce și prin gesture. Astfel poți prelua un apel prin ridicarea mâinii în dreptul căștilor. Poți dicta un mesaj sau poți să ceri să ruleze lista de muzică preferată.

Muzica preferată poate fi rulată și din meoria căștilor sau de pe internet. Gadgetul a fost gândit pentru iubitorii de sport și drept urmare are o serie de funcții pe care împrumută de la brățările de fitness.

De exemplu: îți măsoară ritmul cardiac și în funcție de acest ritm își poate schimba melodiile pentru a face exercițiile fizice mai eficiente.

Iar muzica poate fi share-uită cu prietenii prin comandă vocală. Producătorii se mai laudă că au utilizat tehnologie militară de recunoaștere vocală care face față și în condiții de zgomot puternic. Asta înseamnă că dacă cineva din apropiere va vorbi, căștile vor executa doar comenzile proprietarului.

 

Căștile Vinci 2.0  sunt propuse pe Kickstarter la prețuri care pornesc de la 149 de dolari.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS