Confidenţialitate

Primul documentar despre cariera Simonei Halep. Jucătoarea a prezentat secvențe din film | VIDEO

Un documentar despre cariera sportivei Simona Halep va fi realizat de regizorul român Radu Muntean.

Jucătoarea de tenis a prezentat, pe pagina ei de Facebook, primele secvențe din acest film.

Simona Halep apare la antrenamente, alături de antrenorul ei, Darren Cahill, care o compară cu un personaj renumit din desene animate: diavolul tasmanian.

În imaginile suprinse la Dubai, în timpul pregătirilor dinaintea sezonului, Simona Halep îi spune antrenorului ei că e obosită și că așa se simte în fiecare zi. Dar Darren Cahill o încurajează și îi zice că e un lucru firesc, având în vedere munca depusă.

Simona Halep dezvăluie apoi cât de mult i-a influențat Darren Cahill cariera, dar și felul ei de a privi lucrurile.

“Pe Darren l-am ales pentru că mi-a plăcut foarte mult pedagogia lui, felul cum vorbește, faptul că mi-a înțeles nervii, personalitatea și a încercat, pe stilul meu, să mă schimbe, să îmi dau seama de ce nu am bun în interiorul meu. El mă relaxează foarte mult cu glume. Eu nu glumeam înainte să-l cunosc pe el. Credeam că dacă sunt pe teren, la muncă, nu trebuie să aibă nimeni acces la mine. Venind el în echipă, cu glume, cu poze pe Instagram, m-a deschis foarte mult. Australienii așa sunt, foarte pozitivi, adică ei nu văd negativ. Eu nu am înțeles, mi-a fost foarte greu la început. Pierzi un meci și zici, vorba lor, <Hai să bem o bere și mâine e o altă zi>. Adică pierzi un meci și zici <Aia e, mâine o iei de la capăt>. Noi, românii, nu vedeam așa. Eu eram supărată, super tristă, că ce s-a întâmplat?! Am pierdut un meci. Dar mai aveam sute în față să joc. Una e să joci la un turneu oarecare și alta e să joci un Grand Slam. Atunci când crești, crești cu niște obiective. Când ești mic, de ce spune toată lumea că visez la Grand Slam? Adică e ceva la care nici măcar nu te gândești că poți să-l atingi. Zici că <Să ajung eu să joc un meci la Grand Slam>. Și când ajungi, ai tracul ăla, care e normal, toată lumea îl are. Cred că atunci când câștigi anumite turnee și mergi mai departe, atunci simți presiunea. Când pierzi și ești la locul 70-100, pot să o spun direct, nu prea te bagă nimeni în seamă, dar atunci când ești sus, ești centrul atenției în sportul pe care îl practici și e mult mai greu”, a spus Halep.

”În Australia, avem acest mic personaj din desene animate, numit ‘’diavolul tasmanian”. E incredibil de rapid, se rotește, aleargă cu 1000 de mile la oră, e puțin nervos de fiecare dată și mereu intră în belele. Întotdeauna îmi aduce aminte de Simona’’ a spus Darren Cahill.

Simona Halep afirmă că și-ar dori să câștige Australian Open, și pentru că antrenorul ei este australian. Ea amintește că la Melbourne a jucat prima ei semifinală de grand slam la juniori.

https://www.facebook.com/simonahalep/videos/175402503525268/