Videoclipul trupei Carla’s Dreams, „Sub pielea mea| #Eroina”, ar putea fi interzis din pricina scenelor erotice – VIDEO

Videoclipul piesei „Sub pielea mea” cântată de trupa Carla’s Dreams ar putea fi mutat după ora 23:00, dacă membrii Consiliului decid, în cadrul şedinţei de marţi, că acesta încalcă legislaţia audiovizuală privind protecţia minorilor în raport cu scenele erotice.

Consiliul Naţional al Audiovizualuli (CNA) va analiza clipul piesei „Sub pielea mea| #Eroina”, cântată de trupa din Republica Moldova.

Pe ordinea de zi a şedinţei publice de marţi, 19 aprilie, figurează videoclipul melodiei „Sub pielea mea| #Eroina”, acesta fiind difuzat, potrivit monitorizării din 31 ianuarie, de televiziunile muzicale Zu TV şi MTV România.

Consiliul a primit patru reclamaţii referitoare la acest videoclip, considerat de reclamanţi că fiind „deocheat”, „neadecvat spectatorilor minori” în raport cu ora de difuzare. „Protagoniştii videoclipului imită actul sexual, fiind imbrăcaţi sumar, în lenjerie intimă”, s-a mai reclamat.

De asemenea, una dintre sesizările primite compară acest clip cu lungmetrajul „50 shades of Grey” – sintagma folosită în reclamaţie a fost „(…) Un alt exemplu este videoclpiul de la melodia ’50 shades of Grey’, la fel de deocheat” – însă reclamantul nu a precizat numele melodiei sau al artistului.

În prezent, videoclipul „Sub pielea mea| #Eroina” are peste 24 de milioane de vizualizări.

Carla’s Dreams va lansa al doilea album din cariera lor, „NGOC”, pe 7 mai, la Arenele Romane din Bucureşti.

Printre invitaţii la concertul din 7 mai se numără artişti precum INNA, Loredana, Delia, dar şi „alte câteva surprize intresante”, a dezvăluit unul dintre membrii Carla’s Dreams în emisiunea Deşteptarea de la Europa FM.

„Albumul se numeşte NGOC. Este un cuvânt în engleză, care în traducere ar însemna <<cea mai specială fată pe care o poţi întâlni vreodată în viaţă>>”, a explicat unul dintre membrii Carla’s Dreams pentru Europa FM.