Videoclipul piesei Europa FM & Friends – ‘E soare şi pe strada ta’ se lansează la ora 19:30

Online, pe www.europafm.ro şi pe siteul dedicat campaniei ‘Nu eşti singur pe lume’ – www.nuestisingur.europafm.ro, veţi putea urmări în premieră videoclipul campaniei umanitare deruate de Europa FM.

Cele mai mari nume din industria muzicală românească s-au unit, la finalul anului 2012, și au cântat împreună imnul campaniei umanitare ‘Nu ești singur pe lume’.

Veți recunoaște cu siguranță pe Monica Anghel, Loredana, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci de la Compact, Cornel Ilie de la Vunk, Gabriel Cotabiță, Niculina Stoican, Corina, Puya, Alex Velea, Toni Șeicărescu de la Iris și pe compozitorul piesei, Petru Călinescu.

În luna decembrie 2012, Europa FM şi BGS au realizat trei transporturi cu ajutoare.

Prima destinație a fost satul Fîstîci din judeţul Vaslui, unde 350 de copii care învaţă într-un sediu de dispensar şi într-un canton silvic au primit daruri de Crăciun. A urmat satul Menţi din judeţul Mehedinţi, unde localnicii sunt complet izolaţi de restul lumii din cauza unui pod din scânduri peste râul Motru, pe care nu-l pot trece. Nicio ambulanţă sau maşină de pompieri nu poate ajunge în acest sat.

Ultimul transport a avut loc pe 18 decembrie, la Chiliile, în judeţul Buzău. Acţiunile umanitare vor continua pe tot parcursul anului 2013, Europa FM împreună cu ambasadorii săi propunându-și să arate românilor aflați în situații-limită că ‘Nu sunt singuri pe lume’ și că împreună putem depăși orice obstacole.

Melodia a fost produsă de Bobby Stoica. Vedetele au răspuns apelului lansat de Europa FM și au cântat imnul campaniei pentru a îndemna românii să nu uite de semenii lor cu care viața nu a fost deloc darnică.

La 19:30 veţi putea vedea pe europafm.ro şi nuestisingur.europafm.ro videoclipul piesei Europa FM & Friends – ‘E soare şi pe strada ta’