VIDEO: Un pui de șobolan, în frigiderul cu cașcaval al unui supermarket din București

Clientul unui supermarket din București a filmat un pui de șobolan aflat în vitrina frigorifică, în timp ce încerca să roadă din roțile de cașcaval.

Imaginile au fost postate pe internet și au fost surprinse într-un magazin Mega Image, aflat în zona Calea Vitan din București, după cum susține cel care a realizat filmarea.

În imagini, se observă că rozătoarea, aflată în vitrina frigorifică, adulmecă roțile de cașcaval și începe să ronțăie.

Răspunsul din partea Mega Image a venit inițial pe facebook. Reprezentanți magazinului au anunțat că au început verificări interne privind situația semnalată.

Contactați de Europa FM, reprezentanții Mega Image au precizat că frigiderul a fost igienizat și au fost înlăturate toate produsele aflate în vitrina frigorifică. În plus, începând din 8 februarie, magazinul a fost închis pentru o perioadă de 7 zile, timp în care se va face deratizare completă și se vor lua măsuri suplimentare de curățenie.

„În urma incidentului semnalat, departamentul de Control al Calităţii a luat măsurile de urgență necesare și a efectuat verificări detaliate la fața locului. Ca o prima masura de siguranta frigiderul a fost igienizat și au fost înlăturate toate produsele existente în momentul incidentului.

Incepand din 8 februarie, magazinul a fost închis pentru o perioadă de șapte zile pentru a se putea implementa toate masurile necesare pentru o deratizare completa si a se lua măsuri suplimentare privind curățenia în magazin pentru evitarea unor astfel de incidente.

Ne cerem scuze clienţilor pentru neplăcerea creată şi îi asigurăm că în continuare magazinul va fi monitorizat cu strictețe și vor fi sporite măsurile de siguranță.”, a precizat Mega Image în comunicatul către Europa FM.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS