Victorii pentru Otelul si Chiajna in etapa a 25-a

Galatenii au invins-o cu 2-1 pe CS Mioveni iar ilfovenii s-au impus cu 3-2 la FC Brasov

Concordia Chiajna a invins cu 3-2 in deplasare Brasovul in etapa a 25-a. Oaspetii au deschis scorul prin Krumov si au avut 2-0 dupa o reusita a lui Adi Rocha, gazdele au egalat cu golurile lui Hadnagy si Moutinho, iar Adi Rocha a adus victoria in prelungiri.

Ilfovenii antrenati de Laurentiu Reghecampf raman pe primul loc de sub linie iar brasovenii se mentin la jumatatea clasamentului dar la doar doua puncte de Chiajna.

Campioana Otelul Galati a castigat cu emotii la ultima clasata CS Mioveni, in incheierea rundei, scor 2-1. Golurile galatenilor au fost reusite de Didi in prima jumatate de ora iar argesenii au marcat in minutul 68 din penalty prin Claudiu Ionescu. Gazdele ar mai fi putut primi inca o lovitura de la 11 metri, la un fault scos la marginea careului de arbitrul debutant Dorian Micloshina. CS Mioveni a ramas in ultimele 8 minute fara portarul Popescu, eliminat pentru un fault dur la Liviu Antal, iar intre buturi a intrat Voiculet fiindca se epuizasera schimbarile. In fine Nila a avut o ocazie sa egaleze la ultima faza, cand Sergiu Costin a respins la limita.