Victoria’s Secret închide definitiv un sfert dintre magazinele sale din Statele Unite și Canada

Victoria’s Secret închide definitiv un sfert din magazinele sale din Statele Unite și Canada în următoarele luni, o altă lovitură care afectează compania, la doar câteva săptămâni după vânzarea eșuată în jumătate de miliard de dolari, relatează CNN.

L Brands, care deține compania, a declarat că cele planul ar putea fi doar începutul și a avertizat că ar putea închide mai multe magazine în următorii ani. Victoria’s Secret are aproximativ 1.100 de locații în America de Nord.

Directorul financiar șef Stuart Burgdoerfer a declarat că este o „decizie semnificativă” care are drept scop „consolidarea” Victoria’s Secret. L Brands a avut anterior un acord cu fondul Sycamore Partners pentru vânzarea firmei de lenjerie. Investitorul a decis să se retragă din acord la începutul lunii mai.

L Brands a anunțat și închiderea a 50 de magazine Bath & Body Works, mai ales în mall-uri, unde nu se așteaptă ca traficul să revină la normal după pandemie. Brandul are aproximativ 1.700 de magazine în America de Nord.

Vânzările din primul trimestru ale lui L Brands au scăzut cu 37%.

sursă foto: Facebook Victoria`s Secret

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS