Confidenţialitate

Victoria’s Secret închide definitiv un sfert dintre magazinele sale din Statele Unite și Canada

Victoria’s Secret închide definitiv un sfert din magazinele sale din Statele Unite și Canada în următoarele luni, o altă lovitură care afectează compania, la doar câteva săptămâni după vânzarea eșuată în jumătate de miliard de dolari, relatează CNN.

L Brands, care deține compania, a declarat că cele planul ar putea fi doar începutul și a avertizat că ar putea închide mai multe magazine în următorii ani. Victoria’s Secret are aproximativ 1.100 de locații în America de Nord.

Directorul financiar șef Stuart Burgdoerfer a declarat că este o „decizie semnificativă” care are drept scop „consolidarea” Victoria’s Secret. L Brands a avut anterior un acord cu fondul Sycamore Partners pentru vânzarea firmei de lenjerie. Investitorul a decis să se retragă din acord la începutul lunii mai.

L Brands a anunțat și închiderea a 50 de magazine Bath & Body Works, mai ales în mall-uri, unde nu se așteaptă ca traficul să revină la normal după pandemie. Brandul are aproximativ 1.700 de magazine în America de Nord.

Vânzările din primul trimestru ale lui L Brands au scăzut cu 37%.

sursă foto: Facebook Victoria`s Secret