Confidenţialitate

Victor Ponta atacă actuala conducere a PSD pentru ,,comportament de vătaf județean,,

Rămas fără nicio funcție în PSD dar și fără ,,sprijin politic pentru vreuna în viitor ,, după cum el însuși mărturisește, Victor Ponta atacă dur actuala conducere a partidului pe care l-a condus.

Într-o postare pe facebook, Victor Ponta spune că este îngrijorat pentru PSD în contextul apropierii dintre PNL și UNPR.

După ce actuala conducere a PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, a evitat să-l nominalizeze pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, Victor Ponta spune că se bucură ,, răutăcios,, pentru PNL.

Și asta după ce copreședinta PNL, Alina Gorgiu, a explicat că o asociere cu UNPR poate fi utilă pentru formarea unei majorități în perspectiva alegerilor generale de la toamnă. Și astfel, PSD să nu preia guvernarea.

Astfel, PSD rămâne fără aliatul de bază din ultimii ani.

Victor Ponta spune în acest context că este ,,ingrijorat pt PSD,,.

,,Întotdeauna cel mai mare pericol pentru  PSD a fost izolare/ e rau sa fi cel mai mare partid dar singur/ e fff usor sa scapi de aliati si e fff greu sa iti castigi altii ( mai ales daca impresia de aroganta si comportament de “vataf judetean” este transmisa catre parteneri),, a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

Și a încheiat: ,,Ce bine se vad acum lucrurile de pe margine.,,