Victor Ponta a anunțat că nu demisionează

Victor Ponta nu își dă demisia de la Palatul Victoria.

”Mai e puţin până în decembrie 2016” – a fost răspunsul premierului la întrebarea legată de o eventuală demisie în fruntea guvernului.

Invitat la revenirea din concediu într-o emisiune televizată, premierul a făcut o demonstrație legată de încasările și cheltuielile bugetare care ar permite aplicarea măsurilor din noul Cod Foscal.

Victor Ponta a vorbit și despre conducerea Partidului Social Democrat, dar și despre vacanță.

 

 

Întors în țară cu doar o zi după termenul de depunere a expertizei în dosarul Turceni – Rovinari, în care este inculpat, premierul Victor Ponta a declarat într-un interviu la postul de televiziune România TV că nu își va da demisia.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Pe de altă parte, la consultarile pe tema Codului Fiscal , din partea coalitiei de guvernare vor participa ministrul finantelor Eugen Teodorovici si ministrul pt relatia cu parlamentul, Eugen Nicolicea. Premierul a facut o demonstratie legata de incasarile si cheltuielile bugetare care ar permite aplicarea masurilor de relaxare fiscala:

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

 

Va reamintim, Codul fiscal a fost trimis parlamentului spre reexaminare de catre presedintele Klaus Iohannis. Deși mai multi specialisti consideră că prea multe  facilitati financiare ar risca sa intoarca tara in perioada de dinaintea crizei din 2009-2010, premierul Victor Ponta sustine ca, masurile din Codul fiscal si noua lege a salarizarii nu vor lasa tara nepregatita in fata unei noi crize economice:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

 

În același interviu Victor Ponta a declarat că vacanța sa a fost mai ieftină decât un sejur la Mamaia. Portalul EurActiv relata zilele trecute că premierul se află în concediu pe cel mai mare vas de croazieră din lume, Oasis of the Seas, unde prețul unui apartament se ridică la peste 5900 de dolari.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS