Victor Piturca paraseste echipa nationala

El a semnat pe doi ani cu Al Ittihad.

Site-ul FRF anunta ca a fost reziliat contractul de comun acord. Nu se stie astfel daca selectionerul a mai platit sau nu vreo despagubire. El a semnat aseara la un restaurant o intelegere cu reprezentantii formatiei saudite si a refuzat sa dea declaratii, insa va face astazi o conferinta de presa, la ora 12. Victor Piturca va fi insotit la Al Ittihad de intreg staff-ul pe care l-a avut la nationala. In varsta de 58 de ani el a strans 3 mandate pe banca tricolorilor si este selectionerul cu cele mai multe meciuri din istoria Romaniei, 96.

Acum se cauta un inlocuitor. Cele mai vehiculate nume sunt Contra, Olaroiu, Zenga si Boloni.

Au mai aparut insa variante: Dorinel Munteanu se autopropune spunand ca ar trebui sa fie ales un tehnician roman care sa fi castigat Liga Intai. Fostul presedinte al Ligii, Mitica Dragomir se gandeste la un cuplu Mircea Rednic – Ionel Danciulescu sau la revenirea pe banca a directorului tehnic federal, Anghel Iordanescu – idee sustinuta si de Mircea Sandu.

Actualul conducator al LPF, Gino Iorgulescu spune ca bunul sau prieten Cosmin Olaroiu isi doreste foarte mult sa vina la nationala si ar renunta la salariul urias pe care il are in Emirate, dar se afla sub contract cu Al Ahly si nu poate pleca fara acordul clubului.

Contra si Boloni si-au anuntat disponibilitatea de a reveni in tara iar Zenga a declarat si el ieri ca ar fi incantat sa preia nationala Romaniei.

Presedintele Federatiei, Razvan Burleanu este plecat in strainatate si a anuntat pentru luni la pranz o conferinta de presa.