Victor Piturca: ‘Jucatorii trebuie sa fie fericit ca traiesc barajul’

Victor Piturca anunta ca Romania nu va avea o tactica defensiva la barajul cu Grecia pentru calificarea la Cupa Mondiala

Selectionerul spune ca echipa va trebui sa faca la fel de bine ambele faze ale jocului pentru a se putea impune in fata reprezentativei elene. O alta conditie pentru ca tricolorii sa ajunga la turneul final va fi sa marcheze in deplasare.

Astazi, la reunirea lotului, Piturca le-a transmis jucatorilor ca presiunea imensa din jurul dublei pentru Mondialul din Brazilia nu trebuie sa ii sperie, ci sa ii bucure, deoarece in asta consta frumusetea unor astfel de jocuri.

Tehnicianul a mai spus ca Vlad Chiriches va lipsi cel putin sase zile dupa fractura de piramida nazala suferita ieri in Premier League. Piturca spera totusi ca fundasul lui Tottenham sa fie recuperat in timp util pentru a ajuta Romania macar in confruntarea de la Bucuresti.

Prima mansa a barajului cu Grecia se joaca la Pireu vineri de la ora 21 si 45 de minute iar returul de pe Arena Nationala este programat patru zile mai tirziu.