Vicepresedinte PNL: Cuponul pentru ajutoare a ajuns in teritoriu / Victor Ponta: Le trimitem dupa data de 16 noiembrie

Pentru acest an, pe lista beneficiarilor de ajutoare alimentare au fost introduse şi persoanele care primesc alocaţii pentru sprijinrea familiei, numărul total al beneficiarilor fiind astfel mai mare cu 700.000 persoane faţă de anul trecut.

Vicepreședintele PNL, Costel Caraș a prezentat într-o conferință de presă, un cupon pentru ajutoare din fonduri europene destinate persoanelor defavorizate.

Caraș, un cunoscut fermier, sustine ca acest cupon a fost primit de soția sa de la Guvernul Ponta, desi are o fermă de 100 de vaci și încasări anuale de peste 100.000 de lei.

Costel Caraș considera că Executivul a transmis în mod ilegal soției sale cuponul…. pe care l-a rupt in fata ziaristilor si i-a acuzat pe reprezentanții Guvernului că doresc să obțină un avantaj electoral din programul european.

Așadar, cupoanele de la Uniunea Europeană în baza cărora persoanele defavorizate pot beneficia de produse gratuite ar fi ajuns deja în teritoriu.

Premierul Victor Ponta insistă că acEstea vor ajunge la beneficiari după turul al doilea al alegerilor prezidențiale, deci după data de 16 noiembrie.

Șeful Executivului afirmă că așa s-a decis tocmai pentru a nu fi acuzat că distribuie tichetele în campania electorală.