Confidenţialitate

Viața Tinei Turner, într-un musical pe Broadway

Legendă a muzicii pop-rock, cunoscută pentru vocea sa unică, picioarele lungi şi spiritul neobosit, Tina Turner împlineşte 80 de ani la sfârşitul lunii noiembrie, iar Broadway o sărbătoreşte cu un nou musical în care este prezentată povestea vieţii sale remarcabile, relatează Agerpres, citând DPA.

Primul spectacol al muzicalului ‘Tina: The Tina Turner Musical’, în care rolul cântăreţei este jucat de Adrienne Warren, este programat joi, 7 noiembrie, la Lunt-Fontanne Theatre.

Musicalul povesteşte începuturile umile ale cântăreţei în Nutbush, Tennessee, ascensiunea ei la statutul de rock-star alături de soţul ei abuziv, Ike Turner, anii disperaţi de după despărțirea de acesta, în 1976, când aproape toate casele de discuri importante i-au respins oferta pentru o carieră solo), şi apoi revenirea ei uluitoare cu albumul multi-premiat ‘Private Dancer’.

La acel moment, Tina Turner avea 44 de ani, “prea în vârstă” după standardele de atunci ale industriei muzicale.

Spectacolul – cu interpretări ale hiturilor precum ‘Proud Mary’, ‘River Deep, Mountain High’ şi ‘Simply the Best’ – ar trebui să stârnească amintiri fanilor locali care au văzut-o pe Turner în concert.