Vezi politicianul japonez care plânge isteric la procesul unde este judecat pentru deturnarea banilor publici (VIDEO)

O înregistrare video cu un politician japonez care plânge isteric la o conferinţă de presă a devenit viral pe net, Monica, Vlad şi George alegând să prezinte cazul, vineri, în emisiunea Deşteptarea de la Europa FM.

Un politician japonez, Ryutaro Nonomura, începe să plângă la o conferinţă de presă atunci când este rugat să explice de ce a folosit în mod abuziv banii publici pentru a-şi achita 195 de călătorii în interes personal, pentru care ar fi cheltuit 3 milioane de yeni (aproximativ 22.000 de euro)

Ryutaro Nonomura a izbucnit în lacrimi când a fost rugat să răspundă acuzaţiilor potrivit cărora ar fi folosit în mod abuziv fondurile publice pentru călătoriile personale.

Ryutaro Nonomura s-a îmbrăcat într-un costum de culoare închisă, în ton cu atmosfera solemnă şi reţinută care înconjoară, de obicei, acest gen de conferinţe şi a făcut o reverenţă în faţa camerelor de luat vederi, în semn de pocăinţă şi respect faţă de alegători.

Curând însă, japonezul şi-a pierdut controlul, a izbucnit în lacrimi şi a început să implore iertare şi să strige lucruri incoerente.

‘Am devenit membru al Adunării cu scopul de a schimba societatea. Mi-am riscat viaţa, nu înţelegeţi?’, le-a spus el jurnaliştilor prezenţi, ‘Am fost în toate locurile acestea!’, a continuat politicianul. Scuzele s-au tranformat însă curând în urlete isterice, fraze neinteligibile şi bătăi cu pumnii în masă.

Filmulețul cu Ryutaro Nonomura difuzat pe internet are doar câteva minute, însă, potrivit presei japoneze, plânsul isteric al politicianului a durat trei ore.

Între țipete, sughițuri de plâns și suspine, alesul a vorbit absolut incoerent, spre deliciul ziariștilor și al cameramanilor care au filmat scena, după cum au povestit Monica, Vlad şi George în emisiunea Deşteptarea de la Europa FM.

Click aici pentru video