Confidenţialitate

Veți face vaccinul anti-COVID? Ce au răspuns ascultătorii Europa FM și care sunt argumentele | VIDEO

Luni, în Piața Victoriei, Adriana Nedelea și Cristian Tudor Popescu au vrut să afle ce părere au ascultătorii Europa FM despre vaccinul anti-COVID și dacă ar fi de acord să se imunizeze.

Adrian, București: Cu siguranță o să fac vaccinul, dar am o mică strângere de inimă legată de posibile efecte adverse.

Marc, Timișoara: Sub nicio formă, pentru că se aude că e foarte periculos, nu se știe ce conține, sunt tot felul de zvonuri. E vorba de sănătatea noastră. De ce nu se discută și de tratamente? În afară de cele obligatorii, în acest vaccin nu am nici cea mai mică încredere.

Robert, București: Jumătate din elita medicală din România ar spune că nu s-ar vaccina. Opiniile medicale sunt contra, nimeni nu are încredere într-un vaccin testat minimum 2 ani. Personal, citesc zilnic foarte multe pagini, nu am văzut o singură pagină semnată de un organism, asumată. Înainte să iei o decizie, e nevoie de foarte multe informații.

Mircea, București: Să vedem, înainte să dăm verdicte, care sunt datele problemei, unde este problema și unde acționăm. Cel mai important e că sunt persoane care sunt neinformate, să fie informate la modul cel mai simplu, cu date și cu cifre.

George, Constanța: Mă voi vaccina cu siguranță, voi sfătui și pe alții să se vaccineze. Eu am încredere în vaccinurile europene și cele americane. Când a fost un singur caz, s-a oprit testarea pentru a se asigura că nu este din cauza vaccnului. Pnetru anti-vacciniști, au idee ce înseamnă o companie listată la bursă? Faliment.

Cristian: Cu siguranță, 100% mă vaccinez. La noi, problema e că nu avem un sistem de sănătate bun, cred că de aia sunt speriați oamenii foarte tare.

În replică, gazetarul Cristian Tudor Popescu a spus că se va vaccina anti-COVID. Mai mult, se oferă și voluntar:

„Eu mă pot oferi voluntar să mi se facă vaccinul și apoi vin, mă vedeți dacă mă înverzesc, dacă încep să putrezesc, îmi fac și public vaccinul, după aia lumea se poate uita la mine dacă mor sau nu.”

Urmăriți în continuare emisiunea integrală: