Confidenţialitate

Versuri scrise de mână de Tupac, scoase la licitaţie online

Versuri scrise de mână de rapperul american Tupac, ce aparţin melodiei ”Chasin’ Moments”, estimate la 38.500 de dolari, au fost puse în vânzare pe un site de licitaţii de unul dintre foştii angajaţi ai artistului, potrivit nme.com.

Site-ul Moments In Time vinde versurile scrise de mână ale piesei “Chasin Moments”, pe care Tupac le-a scris înainte de moartea sa în 1996.

Melodia a apărut pe albumul său post-mortem “Better Dayz” din 2002.

Moments In Time a vândut recent şi alte obiecte ale rapper-ului, inclusiv o scrisoare de dragoste scrisă de mână la şcoala de teatru, vândută cu 35.000 de dolari. Scrisoarea îi era adresată unei colege pe care o chema Beethoven.

Momentan, site-ul are la vânzare şi alte obiecte ale lui Tupac pregătite pentru ce-a de-a 20-a aniversare a morţii sale de pe 13 septembrie.

Cea mai costisitoare este o scrisoare pe care a scris-o când era la închisoare, acuzat de violenţe sexuale. Tupac a primit o sentinţă de la 18 luni la 4 ani şi jumătate, fiind acuzat de atac sexual asupra unui fan.

În timp ce era în înschisoare, Tupac i-a scris o scrisoare lui Nina Bhadresher, editorul revistei Death Row Uncut, în care îi spunea că vrea să înceapă un nou capitol din viaţa lui. Scrisoarea către Bhadresher este scoasă la vânzare pentru 225.000 de dolari.

Când a fost eliberat, Tupac a lansat albumul “The 7 Day Theory” sub pseudonimul Makaveli, un album mult mai întunecat decât albumele sale precedente.

Tupac Amaru Shakur cunoscut şi sub numele de 2Pac, Makaveli sau doar Pac, a fost un artist american renumit pentru stilul lui de rap și muzica pe care o compunea.

Tupac este înregistrat în Cartea Recordurilor ca fiind rapperul cu cele mai multe vânzări de albume din lume, peste 120 de milioane, 65 de milioane doar în America.

Rapperul a fost împuşcat în Las Vegas, după ce a fost implicat într-o ceartă la un hotel, şi şi-a pierdut viaţa şase zile mai târziu, la University Medical Center of Southern Nevada, pe 13 septembrie 1996, la vârsta de 25 de ani.