VASLUI: Un șofer băut a lovit un copil și a fugit de la locul faptei. Polițiștii l-au găsit pe bărbat

Poliţiştii din Vaslui l-au identificat pe conducătorul auto care a lovit, duminică seara, cu maşina un copil în vârstă de 12 ani şi a fugit de la locul accidentului. Potrivit Agerpres, este vorba despre un bărbat din comuna Rebricea, care conducea autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Silvia Manta, bărbatul a lovit copilul, după care a părăsit locul accidentului, a abandonat victima şi a mers la domiciliu.

Silvia Manta precizează că barbatul, aflat în stare de ebrietate, a fost găsit acasă şi nu a recunoscut în primă fază că el este autorul accidentului. „El a susţinut că la volanul maşinii era soţia sa, variantă susţinută de femeie, motiv pentru care ambii au fost conduşi la audieri. Ulterior, bărbatul a recunoscut că el se afla la volanul maşinii. În cauză au fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi fugă de la locul accidentului”, a declarat luni, pentru Agerpres, Silvia Manta.

Un copil în vârstă de 12 ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce a fost lovit, duminică seara, de o maşină al cărei şofer a fugit de la locul accidentului, în comuna vasluiană Rebricea. Copilul este conştient, dar a suferit un traumatism cranio-cerebral, o fractură de braţ şi alte contuzii.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS