Vaslui – Om de afaceri suspectat ca a batut 2 ciobani, cercetat in libertate/ginerele sau, retinut pentru omor

Omul de afaceri vasluian Emil Savin este cercetat în libertate de procurori pentru loviri şi alte violenţe, dupa ce a bătut cu bâta de baseball doi ciobani. Ginerele său a fost însă reţinut pentru omor.

Omul de afaceri vasluian Emil Savin şi ginerele său au venit la audieri însoţiţi de doi avocaţi. După aproximativ şase ore de declaraţii în faţa anchetatorilor, ginerele lui Emil Savin a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de omor. El le-a declarat anchetatorilor că se afla la volanul autoturismului de teren, în momentul în care a strivit un cioban care păştea oile pe câmp. Omul de afaceri Emil Savin este cercetat în stare de libertate pentru loviri şi alte violenţe după i-a batut pe ciobani cu o bâta de baseball.

Un cioban în vârstă de 42 de ani din judeţul Vaslui a murit după ce a fost călcat de autoturismul de teren care îi aparţine lui Emil Savin, supranumit şi regele asfaltului din zona Moldovei. Un alt bărbat a ajuns la spital, şi le-a declarat anchetatorilor că atât el, cât şi colegul său au fost urmăriţi de maşina omului de afaceri şi bătuţi de acesta din urmă pentru că se aflau cu oile pe fondul său de vânătoare.

Anchetatorii au stabilit însă ca terenul pe care se aflau cei doi ciobani cu oile nu îi aparţinea omului de afaceri.