Vaslui: Copii în stare gravă la spital, după ce au băut substanțe toxice

Doi copii din judetul Vaslui sunt in stare grava, dupa ce au baut substante toxice. Medicii au solicitat elicopterul SMURD pentru a-i transfera pe acestia la o clinica din Iasi.

Cadrele medicale vasluiene au solicitat intervenţia elicopterului SMURD pentru doi copii, unul în vârstă de 1 an şi jumătate din localitatea Bădeana, intoxicat cu benzină, iar altul în vârstă de doi ani din orasul Huşi, care a înghiţit o soluţie toxica folosita pentru curăţarea aragazului.
La cazul copilului in varsta de un an si jumatate care a baut benzina dintr-o sticla, s-a deplasat un echipaj de la ambulanta, insa medicii au solicitat apoi interventia celor de la SMURD. Celalalt copil, in varsta de doi ani, a ajuns la Spitalul Municipal din Huşi, iar cadrele medicale de aici au solicitat transferarea acestuia la un spital din Iaşi, cu elicopterul SMURD.

Ambii copii sunt in stare grava, iar potrivit primelor cercetari ei au fost lasati nesupravegheati de parinti. Cei mici urmeaza sa fie transferati la spitalul de copii Sfanta Maria din Iasi.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS