Confidenţialitate

Vasile Dîncu, ministrul Apărării, are Covid: „Nici de data aceasta nu m-a impresionat. Sper că va fi ultima noastră întâlnire”

Ministrul Apărării Naționale, vasile Dîncu, a anunțat, joi, că are Covid-19 și se află în izolare, începând de miercuri.

„Se spune că marile întâlniri ale vieții sunt cele neplanificate. Nu se aplică, însă, tuturor întâlnirilor, cu atât mai puțin celor pe care le avem cu virusul care ne bântuie viețile de aproape 2 ani.

L-am întâlnit, ieri, pentru a doua oară, dar nici de data aceasta nu m-a impresionat. Sper, așadar, că aceasta va fi ultima noastră întâlnire.

Începând de miercuri sunt în izolare. Îmi exercit toate îndatoririle profesionale de la distanță, am suspendat doar întâlnirile față în față și audiențele.

Nu am simptome, mă simt foarte bine și sunt nerăbdător să revin alături de colegii mei din Ministerul Apărării Naționale și din Guvernul României.

Să ne revedem sănătoși!”, a postat Vasile Dâncu, pe pagina personală de Facebook.

Autor: Narcis Roșioru

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Klaus Iohannis, după anunțul făcut de Pentagon: Această contribuție semnificativă reprezintă o demonstrație fără echivoc a solidarității SUA