Vasile Blaga: Traian Basescu are partidul sau de suflet – PMP, PDL nu va fi afectat de scandalul din jurul fratelui Presedintelui (VIDEO)

Invitat la Interviurile Europa FM, liderul PDL Vasile Blaga a spus că premierul nu este în măsură să-i ceară demisia lui Traian Băsescu.

Vasile Blaga a comentat informația potrivit căreia fratele președintelui ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni ca interlopul Bercea Mondial să scape de închisoare.

‘Noi nu am intervenit niciodată în treburile justiției, nu o facem nici acum. Sunt absolut convins că cei în cauză vor lămuri lucrurile. Nu vedem de ce am fi noi afectați de acest lucru, până la urmă nu avem nicio implicare în acest scandal. Domnul președinte Traian Băsescu are partidul domniei sale de suflet, Partidul Mișcarea Populară, pe care l-a sprijinit cu toate forțele în campania electorală care tocmai s-a încheiat, de europarlamentare, nouă ne-a spus adio‘ a declarat Vasile Blaga la Europa FM.

VEZI AICI DECLARAȚIA PREȘEDINTELUI PDL, VASILE BLAGA

Pe de altă parte, președintele Partidului Democrat Liberal a precizat că premierul nu este în măsură să-i ceară demisia lui Traian Băsescu, după acest scandal:

‘ Uitați cine îi cere demisia președintelui! Victor Ponta care de mult ar fi trebuit să-și dea el demisia, pentru că, spre deosebire de Traian Băsescu, el a fost dovedit de către Universitatea București ca plagiator. Iar dânsul nu și-a dat demisia. Cazul lui Duicu, care tocmai din biroul prim-ministrului făcea trafic de influență. Lucrul acesta este dovedit, spus de procurori. De ce nu-și dă demisia domnul Ponta? că doar procurorii au spus: din biroul prim-ministrului vorbea Duicu când propunea în conducerea IGPR-ului…De ce îi cere demisia președintelui care sunt convins că nu a intervenit în acest caz și nu va interveni, după cum îl cunosc eu.’, a concluzionat Vasile Blaga la Interviurile Europa FM.

VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALĂ A INTERVIULUI