Vărzaru: România trebuie să fie mândră de realizările CSM Bucureşti

Campioanele Europei de la CSM București au revenit în țară după performanța extraordinară realizată la Budapesta.

Învingătoare ieri în finala memorabilă cu ETO Gyor, decisă la lovituri de la 7 metri, fetele pregătite de danezul Kim Rasmussen au fost întâmpinate cu aplauze în salonul oficial al aeroportului Henri Coandă.

După ce a cîștigat al patrulea trofeu al Ligii Campionilor din carieră, în tot atîtea finale jucate, Cristina Vărzaru a vorbit despre emoțiile care au colorat parcursul fenomenal reușit de CSM în acest sezon.

„Am trăit tot anul sentimente de disperare, sentimente de neputinţă, sentimente de frică, sentimente de curaj, sentimente de înredere şi la final sunt sentimente de bucurie, pe care nu le pot descrie în cuvinte. Nu există un ambasador mai puternic sau mai palpabil decât ceea ce a realizat această echipă. România trebuie să fie mândră de ceea ce a realizat această echipă”, spune Cristina Vărzaru.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Cristina Vărzaru a adăugat că România trebuie să fie mîndră de performanța CSM-ului iar antrenorul Kim Rasmussen a spus că trofeul cucerit la Budapesta este meritul întregii echipe.

Potrivit presei sportive, tehnicianul danez s-ar putea despărți vara aceasta de clubul din Capitală. El ar avea deja trei oferte avantajoase, din partea naționalelor din Danemarca, Suedia și Ungaria.

Amintim, CSM București a cîștigat Liga Campionilor la chiar prima ei participare în această competiție.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS