Confidenţialitate

Vânzările celui mai nou album Linkin Park au crescut cu 461% după moartea solistului

Potrivit datelor furnizate de Nielsen SoundScan, vânzările albumului ”One More Light”, lansat de formaţia alternative rock Linkin Park în luna mai a acestui an, au cunoscut o creştere cu 461%, după ce solistul Chester Bennington s-a sinucis pe 20 iulie, şi ocupă acum poziţia a 17-a în Billboard 200, cu 22.000 de unităţi.

Rapperul Kendrick Lamar se menţine pe poziţia a doua în clasament, cu 55.000 de copii vândute ale albumului ”Damn.”, după 14 săptămâni de la lansare, în timp ce artistul hip-hop French Montana a debutat pe locul al treilea cu ”Jungle Rules”.

Cel de-al 13-lea album al lui Jay Z a fost vândut în ultima săptămână în 86.000 de copii, informează Reuters. Albumul ”4:44” al lui Jay Z ocupă, pentru a doua săptămână consecutiv, primul loc în topul Billboard 200.

Cât priveşte topul vânzărilor online ale single-urilor, piesa ”Despacito” a lui Luis Fonsi continuă să ocupe primul loc, cu 117.000 de copii vândute în Statele Unite. Săptămâna trecută, ”Despacito” a devenit cea mai ascultată melodie la nivel mondial pe platformele de streaming, după şase luni de la lansare, cu 4,6 miliarde de descărcări.