Confidenţialitate

Vânzări de Black Friday la unul dintre cele mai mari site-uri de articole vestimentare din România: Valoarea medie a unui coș a fost de 500 de lei | AUDIO

Românii au cumpărat haine și încălțăminte la reducerile de Black Friday în valoare de 500 de lei în medie. Peste jumătate dintre cei care au profitat de reducerile online au plătit cu cardul, iar aproape 90% au comandat direct din aplicație.

250 de mii de produse s-au vândut prin 100 de mii de comenzi la unul dintre cele mai mari site-ul de haine și încălțăminte. Majoritatea au preferat să cumpere prin aplicația specială de pe telefon și peste jumătate dintre clienti au plătit cu cardul.

Dar ce au cumpărat românii la reduceri și cât au plătit în medie, ne spune la Europa FM, Robert Berza, managerul companiei: „Lucrurile sezoniere de genul gecilor sau bocancilor, ghetelor. Coșul mediu, cu TVA, este de aproape 500 de lei”.

Au fost și și câteva comenzi atipice în valoare de 3000-4000 de lei.

În topul orașelor, clienții din București – Ilfov au cumpărat cel mai mult de pe site-ul de îmbrăcăminte.

„La comenzi plătite cu cardul deja este în jur de 50%. Evident că în București – Ilfov sunt cele mai mari vânzări, apoi ar fi ca orașe mari Constanța, Cluj și Timișoara”, a spus Robert Verza, managerul companiei, la Europa FM.

Geci de iarnă, încălțăminte și accesorii mai pot fi cumpărate in zilele următoare la reducerile de Black Friday din magazine fizice și online.

Sursa foto: Unsplash / Pickawood

Citește și: INS: Ce alimente s-au scumpit în luna octombrie

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.