Vama cântă ‘Perfect fără tine’ live, marţi, în Deşteptarea

A doua zi a săptămânii aduce trupa VAMA în studioul Europa FM, alături de Monica, Vlad şi George.

După întâlnirea cu Ştefan Bănică de luni, din ‘Deşteptarea’, cei trei matinali, Monica, Vlad şi George, continuă surprizele de dimineţă la Europa FM. Marţi, după ora 7, Tudor Chirilă şi ai săi colegi din trupa Vama aduc cel mai nou hit al formaţiei, ‘Perfect fără tine’, live pe aceeaşi frecvenţă cu tine!

‘Perfect fără tine este compusă de VAMA, cu versuri de Tudor Chirilă. Piesa deja beneficiază de un videoclip cu mare succes pe YouTube.

‘Clipul nostru vorbeşte despre prietenie. Prietenia care nu-şi supune participanţii la încercări demonstrative. Iubirea solicită demonstraţii. Prietenia le presupune, le conţine. Orice iubire ratată se reface mai întâi în braţele prietenilor. Aşa că într-o zi, când nu mai poţi, îţi iei câmpii şi fugi la mare. Asta am învăţat eu că avem, fuga către mare ca să ne rescriem povestea. Pare un clişeu comercial. O fi. De câte ori nu fotografiezi răsăritul? Este un cântec vesel, optimist, de vară şi pentru asta am ales ca refrenul să fie reggae. Pentru noi, Perfect fără tine este imnul verii’, spune Tudor Chirilă.

Videoclipul a fost regizat de Alexandra Sandu şi îi are în distribuţie pe modelul Andreea Cohut şi actorii Adelaida Perjoiu şi Marius Chivu. Filmările au avut loc într-un apartament din Bucureşti, pe Autostrada Soarelui, ‘în drum spre mare’ şi pe plaja Mării Negre, în localitatea Corbu.