Confidenţialitate

Valeriu Steriu e noul președinte al UNPR. Mesaje de susținere pentru Oprea și Onțanu: ”Vă iubim și vă așteptăm!”

Versete din biblie, elogii și aplauze la adresa lui Neculai Onțanu și Gabriel Oprea!

Așa s-a desfășurat conferința UNPR în cadrul căreia progresiștii l-au ales pe Valeriu Steriu drept noul lider al formațiunii.

Deputatul a fost recomandat chiar de fostul lider Gabriel Oprea să-i asigure succesiunea și a câștigat în fața celorlalți 2 contra-candidați:  senatorii Iulian Cristache și Ioan Iovescu.

Valeriu Steriu a fost ales președinte al UNPR cu 339 de voturi, dintr-un total de 370 exprimate.

Deputatul a spus că ia în calcul varianta ca progresiștii să aibă proprii candidați la alegerile locale din București.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Dorim să găsim formele prin care atât la nivelul Bucureștiului,  dar,  mai ales,  la nivelul țării UNPR să aibă un scor maxim. Avem candidați pentru toate sectoarele și pentru municipiu. Aveam acest plan înainte de a închide protocolul cu PSD”, a spus liderul UNPR.

Conferința UNPR nu a fost lipsită de momente inedite.    Unul dintre candidați, Ioan Iovescu,  i-a îndemnat pe colegii săi să recite”Tatăl Nostru”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Platforma mea program se bazează pe cuvântul lui Dumnezu scris în Biblie. Biblia are soluții pentru orice problemă. Cei care nu vreți să mă ascultați vă invit la o cafea – o să aveți răsplată în Ceruri pentru asta”, a spus Ioan Iovescu.

Membrii UNPR nu i-au uitat nici pe foștii lideri Gabriel Oprea și Neculai Onțanu – ambii scoși din joc de anchetele DNA.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

”Domnule primar Neculai Onțanu, indiferent unde sunteți, să rețineți un singur lucru: din inimă și din sufletul nostru, vă iubim!  Toți UNPR-iștii vă iubim! (aplauze frenetice în sală).  Mi-aduc aminte un moment istoric – când a luat ființă sub bagheta magică a d-lui ministru Gabriel Oprea acest minunat partid”, au fost doar câteva dintre mesajele care au fost rostite în cadrul discursurilor.

Să mai spunem că Gabriel Oprea a fost desemnat președinte fondator al Uniunii Naționale pentru Progresul României, prin modificarea statutului formațiunii.