Valeriu-Andrei Steriu candidează pentru a patra oară pentru un loc în Parlament, de această dată din partea PMP – VIDEO

În campania electorală, Europa FM  își propune să invite în studiourile sale  cât mai mulți candidați la alegerile parlamentare. Sunt aproape 6.500 de persoane care doresc să ajungă deputați sau senatori. În final, 466 vor fi aleși pentru a ne reprezenta în Parlament în următorii patru ani.

În următoarele patru săptămâni, Anca Grădinaru va discuta cu o parte dintre candidați în cadrul unor interviuri electorale pe care le veți putea viziona la adresa www.alegeri.europafm.ro.

Dacă doriți să le adresați întrebări candidaților, le puteți trimite la adresa alegeri@europafm.ro sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Știrile Europa FM.

Valeriu-Andrei Steriu candidează pentru a patra oară pentru un loc în Parlamentul României, de această dată din partea Partidului Mișcarea Populară. El se află în topul listei de candidați PMP la Camera Deputaților, la București.

Valeriu Steriu a mai fost senator și deputat PSD dar și deputat UNPR. De această dată, dacă va fi ales, va propune realizarea unei hărți care să arate cine deține terenurile agricole din România și cum sunt ele folosite.

Este doctor în Agronomie, dar a făcut și studii militare la Universitatea Națională de Apărare Carol I.

În 2010, ministrul Apărării Naționale de la acea vreme, Gabriel Oprea, l-a avansat la gradul de locotenent colonel, deși Valeriu Steriu nu este militar de meserie și nici nu a activat în această profesie.

La Europa FM, la Interviurile electorale, candidatul PMP a precizat că această avansare a fost propunerea lui Gabriel Oprea, cei doi fiind atunci colegi de partid, iar în Parlament a sprijinit proiecte care țin de siguranța națională.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS