Confidenţialitate

Vaccinare doar cu buletinul, la Timișoara | AUDIO

După maratonul vaccinării de la Timișoara, acțiune la care imunizarea s-a făcut fără programare, autoritățile medicale au decis să continue cu vaccinarea doar cu buletinul.

Buzias, Deta, Faget dar si Vox Tehnology Park și Serviciului de Transport Timisoara. Acestea sunt centrele în care nu mai este nevoie de programare în Platforma Națională.

Serul care va fi administrat este Moderna. Vaccinarea se va putea face zilnic în intervalul orar 14-20. Autoritatile medicale au recurs la acesta metoda dupa ce au constatat ca la Maratonul Vaccinarii care a avut loc week-end-ul trecut, peste 80 la suta din cei imunizati au fost fără programare. 6722 de persoane au fost vaccinate in cele 3 zile ale maratonului.

În total, în Timiș, s-au administrat, de la începutul campaniei, aproape 240.000 de doze de vaccin. Mai trebuie spus ca în această săptămână a sosit la Timișoara o noua transa de vaccin Pfizer. Peste 93.000 de doze au ajuns in centrul regional de depozitare urmand a fi distribuit apoi in centrele din Timis, Caras-Severin, Arad si Hunedoara.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Dan Turcu