Urzeala tronurilor’ în Deşteptarea: Expoziţia din Tokyo ‘Reziduuri umane și viitorul Pământulu’

Expoziţia ‘Toilet!?- Human Waste & Earth’s Future’ (Toaleta!?- Reziduuri umane și viitorul Pământului) a fost inaugurată pe 2 iulie de prestigiosul Muzeu Național de Noi Științe și Inovații din Tokyo.

Expoziţia ‘Toilet!?- Human Waste & Earth’s Future’ (Toaleta!?- Reziduuri umane și viitorul Pământului) te întâmpină cu o mascotă sub forma unui … uman, iar copii par încântaţi să-şi facă poze cu imitaţia de plastic, după cum comentează agenţiile de ştiri internaţionale, citate de Monica, Vlad şi George.

Vlad Petreanu s-a arătat intrigat de idee, luni, în emisiunea Deşteptarea: ‘Ce e asta, frate? Expoziţia Urzeala tronurilor?’

Deschisă până pe 5 octombrie, expoziția ‘Toilet!?- Human Waste & Earth’s Future’ (Toaleta!?- Reziduuri umane și viitorul Pământului) prezintă modul în care, de-a lungul timpului, vasele de WC au schimbat viața omului, până la a deveni un element esențial în prezent pentru igienă și sănătate, deși pe planetă există în continuare 2,5 miliarde de persoane care nu beneficiază de asemenea dotări.

Printre lucrurile inedite pe care vizitatorii le pot încerca, se află şi un drum prin circuitul scurgerii unui vas de WC, executat obligatoriu cu o pălărie care imită rezidurile umane.

Puteţi face o călătorie virtuală în această expoziţie cu un click aici! ATENŢIE! Unele imagini nu sunt recomandate celor cu un stomac sensibil