Confidenţialitate

Urmează-ți Visul | Se lucrează intens la acoperișul casei celor trei copii crescuți doar de tată – GALERIE FOTO

Visul celor trei copii crescuți doar de tată, din județul Argeș, de a avea un acoperiș decent deasupra capului, se împlinește cu pași repezi.

Ascultătorii Europa FM au rezonat cu povestea lui Mihai și a celor trei copii ai săi și, cu ajutorul acestora, familia Achioriței își vede visul devenit realitate.

O firmă de construcţii din Bucureşti oferă familiei Achioriței mâna de lucru, iar firma Durra, din judeţul Suceava, îi oferă ţigla metalică.

Pe 30 decembrie, cu doar o zi înainte de Revelion, angajații firmei Durra lucrează intens, pentru ca cei trei copii să aibă un An Nou liniștit.

Așa arăta înainte acoperișul celor trei copii, Georgiana, Denisa și Sorin.

Înainte de Crăciun, un alt ascultător Europa FM le-a cumpărat un porc. Cei trei copii, alături de tatăl lor, s-au bucurat că au avut ce să au pună pe masa de Crăciun, dar și că au putut urma tradițiile românești, așa cum nu au făcut-o niciodată până acum.

De asemenea, cu ajutorul partenerilor noştri OMV Petrom, dar al unui ascultător care a dorit să-și păstreze anonimatul, Mihai şi copiii săi vor avea o baie în casă, la care nici nu îndrăzneau să viseze.

Mihai crește singur două fete şi un băiat. Cumva surprinzător, mama este cea care i-a lăsat de izbelişte. Se întâmpla în urmă cu doi ani, în plină noapte, când Mihai era plecat la muncă în Spania.

S-a întors de urgenţă în ţară şi de atunci, face de toate. Spală, găteşte, face lecţii cu copiii şi spune zâmbind că trebuie să mai înveţe cum să împletească părul fetelor.

Mihai face tot ce poate ca Sorin, Denisa şi Georgiana să aibă o copilărie fericită. Şi mai are şi un al doilea scop în viaţă, cel puţin la fel de important ca primul: ca cei mici să meargă la şcoală. Orice ar fi.

„Urmează-ţi Visul”, o campanie realizată cu sprijinul OMV Petrom