Confidenţialitate

Urmează-ți Visul | Emoții mari pentru David, după ce a stat de vorbă cu Andra, artista lui preferată -AUDIO

Deși punctul culminant al fiecărei serii din campania Urmează-ți Visul se petrece în studioul Europa FM, cu transmisiuni pe Facebook cu eroii noștri, de data aceasta ei nu au fost prezenți alături de noi.

Este mai prudent ca ei să nu călătorească de la Huși la București în vremuri de pandemie coronavirus.

Mai sigur pentru cei doi este să rămână acasă, iar noi i-am sunat și au intrat în direct, prin telefon, pentru a le da veștile bune.

Prima surpriză a venit din partea Andrei, artista preferată a lui DavidAndra a intrat în legătură directă cu David și cu mama lui, și i-a felicitat pentru eforturile lor de a-și urma visurile.

Copilul nu și-a putut opri lacrimile de bucurie, atunci când artista lui preferată, Andra, a rămas uimită de vocea cu care este înzestrat.

„Nu ai studii, dar ai cel mai important lucru, ai talent. Ești înzestrat cu o voce extraordinară. Mi s-a făcut pielea de găină aici, la telefon, cât am ascultat. Ești un fenomen și, mai mult, ești și conștient de ce trebuie să faci”, i-a spus Andra lui David.

Pentru că David este pasionat de vlogging, a primit din partea partenerilor noștri OMV Petrom, un laptop și o cameră video.

Atunci când vor ajunge la BucureștiOpera Națională București, prin Raluca Bădoiu, le oferă un tur ghidat în culisele Operei, dar și alte surprize, pe care le vor afla când vor ajunge în studioul Europa FM.

De asemenea, vor mai avea parte de o surpriză din partea noastră, în Garajul Europa FM.

În această toamnă, cei doi se vor muta la Iași pentru ca David să poată merge la o școală de muzică.

Tocmai de aceea, partenerii noștri OMV Petrom le oferă chiria pentru un an de zile și lecții private de canto pentru David, în fiecare săptămână, timp de doi ani de zile.

David și mama lui vor fi prezenți în studioul Europa FM, imediat ce răspândirea coronavirusului va înceta.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Urmează-ţi Visul”, o campanie realizată cu sprijinul OMV Petrom