Confidenţialitate

Urmează-ţi Visul | Doi fraţi îşi doresc de la Moş Crăciun un acoperiș deasupra capului

Manuela, o mamă singură de 35 de ani, a putut să își dea bacalaureatul și să intre la facultate abia în acest an. Copiii ei, Marian şi Alicia, pe care i-a crescut, în mare parte, în centre maternale, îşi doresc “educație” sau “un acoperiș deasupra capului”.

Alicia îşi doreşte să devină cântăreață. Pentru asta ar avea nevoie de ceva voce și ureche muzicală. Desigur, vocea și ureche muzicală sunt necesare, dar nu suficiente pentru un viitor artist. Ar fi bune și niște cursuri pe care mama ei, Manuela, nu le poate plăti.

O lună în care chiria reprezintă doar jumătate din venituri, e o lună bună. Manuela e mulțumită că are ce să le pună copiilor pe masă și că îi poate trimite la școală. E mai mult decât a avut ea în copilărie. Pentru visurile copiilor, nu mai rămâne mare lucru.

Marian îşi doreşte să devină IT-ist.

“Îmi place să programez și să îmi dau liber imaginației. – Dar tu informatică faci la școală? – Nu. – Dar ai un calcultator? – Nu, nu am. Îmi doresc un laptop. – Mai mult decât un telefon? Sau și un laptop și un telefon? – Mmm… Mai mult un laptop. Poți face mai multe pe un laptop”, a mărturisit Marian.

Sora lui, Alicia, îşi doreşte nişte bomboane, rechizite şi o păpuşă LOL.

Manuela își dorește să fie sănătoasă și să își crească copiii. Material, și-ar dori tot pentru ei. Să le facă o educație, cum poate ea nu a avut când era mică.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Urmează-ţi Visul”, o campanie realizată cu sprijinul OMV Petrom