Confidenţialitate

Urmează-ți Visul: Dedeman i-a oferit Alexandrei plata chiriei pentru un an de zile | VIDEO

Alexandra are 10 ani și o voință de fier. A început să practice gimnastica la vâsta de 6 ani, iar la Campionatul Național de Gimnastică, primul concurs la care a participat copila în viața ei, a câștigat patru medalii.

Soarta a făcut ca Alexandra să se nască în Roșiori de Vede, la mai bine de 100 de kilometri de cel mai apropiat club de gimnastică. 

Deși nu le este ușor, părinții plătesc o chirie la București, unde Alexandra s-a mutat cu bunica ei. În acest fel, copila de 10 ani se poate antrena zilnic, dar își vede părinții doar câteva zile pe săptămână.

Dedeman, partenerul nostru în campania Urmează-ți Visul, i-a întins o mână de ajutor Alexandrei și i-a oferit plata chiriei în București pentru un an de zile.

De asemenea, impresionat de povestea Alexandrei, Alin, un ascultător Europa FM, i-a dăruit fetei 3.000 de euro, pentru ca visul ei să fie mai ușor de urmat.

Alexandra a avut parte de o surpriză, în Deșteptarea, când Nadia Comăneci i-a transmis fetei un mesaj în care o felicită și o încurajează să-ți urmeze visul.

Urmează-ți visul! O campanie Europa FM realizată cu ajutorul DEDEMAN