Confidenţialitate

Unul dintre cei doi bebeluși internați la Marie Curie se simte mai bine

Cei doi bebeluşi din Feteşti, diagnosticaţi cu Sindrom Hemolitic Uremic şi internaţi la Spitalul Marie Curtie, s-au îmbolnăvit după ce au mâncat carne. Medicii spun că bebelușul de 6 luni, hrănit de părinți cu supă cu carne , se simte ceva mai bine.  În schimb, starea de sănătate a copilului care a mâncat sarmale este gravă, spune șefa secției de Nefrologie a spitalului, Mihaela Bălgrădean.

„Copilul căruia i s-au dat sarmale este în aceeași stare, este un copil grav, care face dializă peritoneală, celălalt este într-o stare ceva mai bună, fără dializă și rămâne în continuare pe tratament”, a declarat Mihaela Bălgrădean.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mihaela Bălgrădean a adăugat că bebelușii nu s-au îmbolnăvit neapărat din cauza bacteriei E.Coli. Oricât de diversificat ar fi meniul bebelușului, carnea este interzisă pentru copii atât de mici.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La Spitalul Marie Curie mai este internat baiețelul din Mioveni care a avut și complicații neurologice. Acesta se află în secția de Nefrologie și de vineri nu mai face dializă peritoneală.