Untold 2017: Biletele se vor pune în vânzare vineri

Festivalul Untold de la Cluj-Napoca va avea loc între 3 şi 6 august 2017, iar primele 5.000 de bilete vor fi puse în vânzare vineri. Organizatorii spun că ”au consultat astrele” şi au stabilit ”că cel mai bun moment este în luna august”.

”Ne bucurăm că Untold a devenit un fenomen. Este tot mai apreciat, am primit premii şi laude de la artişti şi manageri şi chiar alţi organizatori surprinşi de nivelul la care am ajuns într-un timp atât de scurt.

Asta ne obligă să ne autodepăşim şi promitem o ediţie mai reuşită decât celelalte. Am consultat astrele şi am stabilit că cel mai bun moment este în luna august”, a declarat Bogdan Buta, managerul evenimentului.

Primele 5.000 de bilete şi abonamente vor fi puse în vânzare vineri la preţul promoţional de 200 de lei, respectiv 330 de lei. Celelalte abonamente vor costa 550 de lei.

Biletele şi abonamentele promoţionale vor fi disponibile pentru cei care s-au înregistrat pe site-ul festivalului, fiecare persoană având posibilitatea de a achiziţiona cel mult patru abonamente.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS