Confidenţialitate

UNPR îi premiază pe cei care distribuie mesajul lui Gabriel Oprea

UNPR-iștii reinventează așa-numitul concept de “postaci”.

Pe site-ul filialei București a UNPR este în plină desfășurare un concurs de distribuire pe Facebook a mesajelor partidului.

Printre materialele care se vor a fi distribuite de simpatizanții progresiștilor se numără și declarația de presă susținută astăzi de președintele partidului Gabriel Oprea – menită să curețe imaginea vicepremierului, vizibil afectată de scandalul provocat de moartea polițistului Bogdan Gigină.

Cine distribuie pe Facebook materialele UNPR întră într-un concurs cu premii lunare.

Locul I câștigă o excursie de 4 zile pentru o persoană la Veneția, locul II – un weekend pentru două persoane pe Valea Prahovei iar locul III – o cină pentru două persoane într-un restaurant elegant în București. Mai sunt în joc alte cinci premii ce constau în 15 audiobook-uri cu Mari Poeți Români.

Clasamentul se întocmește în funcție de like-urile primite la fiecare postare. Pe lângă distribuirea mesajelor, concurenții trebuie să dea like paginii de Facebook a UNPR precum și să fie abonați la newsletter-ul partidului.

Potrivit regulamentului postat pe pagină, concursul a început pe 10 octombrie și se încheie pe data de 10 septembrie a anului viitor.