Unde vor fi restricții de circulație, sâmbătă, în Capitală

Mai multe restricţii de trafic vor fi impuse sâmbătă în Bucureşti, pentru că au loc funeraliile fostului suveran Mihai I.

Deja au fost restricţionate traficul rutier şi parcarea autovehiculelor pe aleea care urca spre Patriarhie, pe platoul de la baza acesteia şi în zona Gării Băneasa, perimetrul delimitat de str. Tipografilor şi Gara CFR Băneasa.

Sâmbătă, până la ora 14:00, traficul rutier va fi restricţionat  pe Calea Victoriei si pe strazile din jurul Palatului Regal, gradual, în funcţie de numărul participanţilor la funeralii.

Începând cu ora 8:00, restrictii vor fi pe străzile din jurul Patriarhiei, cu excepţia riveranilor.

Apoi, sâmbătă  începând cu ora 11,00, nu se va putea circula pe traseul de deplasare a cortegiului funerar, de la Palatul Regal catre Patriarhie. Restricțiile continuă de la ora 14:00, pe ambele sensuri, gradual, pe traseul de deplasare a cortegiului şi pe străzile adiacente  de la Palatul Patriarhiei către Gara Băneasa.

De la miezul noptii până la plecarea tuturor celor care i-au prezentat omagii Regelui, traficul pietonal va fi restrictionat pe trotuarul aferent Muzeului Naţional de Artă de pe str. Ştirbei Vodă şi Calea Victoriei, până în dreptul Bisericii Kretzulescu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS