Una dintre persoanele rănite în accidentul de pe DN1, la ieșirea din Ciolpani, a murit

Un bărbat care a fost rănit în urma accidentului de circulaţie produs sâmbătă, pe DN1, în apropiere de localitatea ilfoveană Ciolpani a murit după ce maşina în care se afla a întors neregulamentar şi a fost izbită în lateral de un alt autoturism care circula din acelaşi sens.

Persoana decedată este un bărbat de 60 de ani care a fost încarcerat în autoturism şi care a fost scos cu ajutorul pompierilor care au tăiat o parte din maşina avariată.

El se afla în stop cardio-respirator încă de la începutul intervenţiei, iar echipajele SMURD au făcut manevre de resuscitare pentru salvarea lui. După aproximativ 45 de minute de operaţiuni de resuscitare fără răspuns, cadrele medicale au declarat decesul bărbatului.

Alte două persoane rănite în accident au fost transportate la spitalele de urgenţă Floreasca şi Elias din Capitală.

Din primele informaţii, se pare că accidentul a fost produs după ce un autoturism marca Audi care a încercat să întoarcă neregulamentar şi a fost lovit în lateral de un alt autoturism care circula din acelaşi sens de mers. Ambele victime sunt din autoturismul Audi, arată Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS