Confidenţialitate

Un youtuber a cumpărat o stradă, cu tot cu case, pentru angajații lui | VIDEO

Youtuber-ul MrBeast, care are peste 150 de milioane de abonați, face evenimente și concursuri scumpe pentru fanii săi, pe care-i premiază cu premii spectaculoase în valoare de sute de mii de dolari.

Acesta a devenit faimos după ce a numărat live până la 100.000 pe Youtube. Altă dată s-a uitat cum se usucă vopseaua pe un perete timp de o oră. A încercat să stea sub apă 24 de ore, să spargă un geam cu megafoane șamd.

Apoi evenimentele au crescut în complexitate și a început să dea premii uriașe fanilor. Și-a extins afacerea, are un lanț de restaurante, haine, cosmetice și o avere estimată la peste 50 de milioane de dolari.

Recent, a terminat de cumpărat o stradă, practic, cu toate casele de-acolo, pentru el și pentru angajații lui. Potrivit New York Post, a plătit peste două milioane de dolari pentru această achiziție în orășelul lui natal, Greenville, Carolina de Nord, cu 87.000 de locuitori.

În 2018, el achiziționat prima reședință, cu 320.000 de dolari, în care locuiește împreună cu familia sa. Apoi, încetul cu încetul, a achiziționat și celelalte proprietăți de pe stradă, oferindu-le angajaților săi. A doua proprietate l-a costat, în 2020, suma de 263.000 de dolari. Iar în 2021 a cumpărat alte trei case pentru un total de 1,45 milioane de dolari.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: Captură video