Confidenţialitate

Un tânăr din Satu Mare este cercetat după ce a mers într-un liceu cu arme albe | AUDIO

Un tânăr din Satu Mare s-a dus în vizită la foștii colegi de liceu, dar s-a ales cu dosar penal. Avea asupra lui un baston telescopic și o macetă și a început să amenințe elevii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

O patrulă de jandarmi care se afla în misiune în zona instituțiilor de învățământ, a fost sesizată de către administratorul Colegiului Tehnic de Transport și Telecomunicaţii ”Ion I.C. Brătianu“, din municipiul Satu Mare, despre faptul că în curtea școlii a intrat fără drept un fost elev. Acesta a creat panică în rândul elevilor pentru că amenința pe toți cei care îi ieșeau în cale.

La vederea oamenilor legii tânărul a încercat să fugă, dar a fost prins  de patrula de jandarmi. După ce a fost legitimat, jandarmii i-au comunicat că-i vor face un control corporal, moment în care tânărul a rupt-o la fugă încă odată.

Din nou jandarmii l-au prins, l-au imobilizat și astfel au descoperit motivul tentativei de alergare. Acesta avea asupra lui un baston telescopic din metal, un box si o macetă, arme care ar fi putut pune în pericol siguranţa elevilor.

Acesta a fost condus la sediul Jandarmeriei Satu Mare, urmând ca cercetările să fie continuate de către instituțiile abilitate. Elevii  şi cadrele didactice sunt încurajate să apeleze Numărul Unic Naţional 119 destinat  raportării cazurilor de abuz, neglijare, exploatare și orice altă formă de violență exercitată asupra copilului.

Sursa foto: ISU Satu Mare

Foto: ISU Satu Mare

Citește și: MAE: Încă un român a murit în Israel. Acesta a fost dat dispărut joi, 12 octombrie