Un tânăr de 18 ani trece de la afaceri de 50.000 EURO la peste 2.000.000 EURO

După ce a început să activeze în sectorul ONG, un tânăr dă acum o lecție de antreprenoriat. Dacă Robert Năstasă a avut afaceri de 50.000 de euro, cu profitabilitate de 10%, în doar două luni, după și-a lansat primul business în luna octombrie, la scurt timp după ce a împlinit 18 ani, pentru 2018 acesta estimează să atingă aproximativ 2.000.000 de euro la nivelul grupului de firme pe care îl crește.

”Ținta noastră, la nivel de grup este formată atât din clienți B2B din zona de ecommerce și servicii cât și din clienți B2C cu preponderență în categoria de vârstă 18-24, iar odată cu extinderea catalogului de produse ne așteptăm să mergem în zona de 18-35 de ani”, spune Robert Năstasă, care are doar 18 ani.

În prezent, antreprenorul și-a format o echipă de 6 angajați full-time și patru agenți de vânzări în leasing de personal iar în 2018 vrea să ajungă la o echipă de aprope 100 de oameni pentru a-și putea îndeplini planurile de dezvoltare.

Robert Năstasă a pus în 2015 bazele organizație neguvernamentale „Bucureștiul Tinerilor”, apoi și-a lansat propria firmă de curierat „The Wolf Logistics” la doar 18 ani, în urma unei investiții de câteva sute de euro. Acum are în plan inaugurarea unei agenții de copywriting „The Wolf Creative Agency”, iar până la finele anului estimează o cifră de afaceri de două milioane de euro la nivel de grup. El și-a propus să se extindă în piețele din Vest cu brandul de huse de telefon, să dezvolte compania de logistică, dar și agenția de copywriting și pregătește, încă un proiect dedicat piețelor din Ungaria, Polonia și Bulgaria

În opinia sa, nu este importantă vârsta la care te apuci să faci business: „Nu vârsta afectează dificultatea, ci mediul extrem de dinamic din piețele pe care activăm face parcursul antreprenorial pe cât de plăcut pe atât de dificil”

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS