Confidenţialitate

Un secretar de stat din Ministerul Tineretului şi Sporturilor şi-a dat demisia după ce a fost prins beat la volan

Olteán Csongor a scris pe Facebooknu are nicio scuză şi îşi asumă răspunderea pentru ce a făcut, după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea sub influența alcoolului.

Spune că demisionează pentru că nu vrea să transmită un mesaj greşit tinerilor:

„Azi dimineață am fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. Nu am nici-o scuză, îmi asum răspunderea pentru fapta mea. Comportamentul iresponsabil este incompatibil cu funcția publică și nu doresc să transmit un mesaj greșit tinerilor. Drept urmare, primul lucru azi dimineață a fost să-mi depun demisia din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului.”

Vicepremierul Kelemen Hunor a scris și el pe rețeaua de socializare că a luat act de demisia secretarului de stat și spune că gestul acestuia, de a conduce sub influența alcoolului, este inacceptabil:

„Secretarul de stat din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Oltean Csongor a fost oprit de poliție fiind sub influența alcoolului. În urma acestui incident el și-a depus demisia, pe care am acceptat-o, și i-am transmis-o premierului. Gestul lui Oltean Csongor este inacceptabil, el și-a asumat răspunderea pentru acesta. Nu intenționăm să facem alte comentarii în acest caz.”

Foto: Facebook/Olteán Csongor