Un prezentator TV cedează în direct: „M-am săturat de familia Kardashian! E o non-poveste” – VIDEO

John Brown, un prezentator al emisiunii “Good Day Orlando”, difuzată de postul local din Orlando al televiziunii FOX, a ieşit din emisie în direct, deoarece nu a mai suportat încă o ştire legată de familia Kardashian.

“Nimănui nu îi mai pasă de această familie! M-am săturat”, a spus prezentatorul în direct. În emisiune urma să fie prezentată o ştire legată de Kylie Jenner, care are un nou animal de companie – un iepure – pe care l-a botezat Bruce, ca pe tatăl ei.

Colegele prezentatorului au încercat să îl calmeze (“Ţie ţi-ar plăcea ca fiica ta să aibă un animal de companie căruia să îi pună numele John? Este exact ceea ce Kylie Jenner a făcut!”), însă jurnalistul refuza să vorbească despre surorile Kardashian.

“Nu îmi pasă de familia asta! Sunt sătul de familia asta! E o non-poveste! Am o zi de vineri foarte bună, deci refuz ca astăzi să vorbesc despre familia Kardashian. Eşti pe cont propriu, Amy! Nu pot să o fac! M-am săturat de surorile Kardashian! Nu pot să mai am poveşti cu surorile Kardashian în emisiune!”, insista John Brown.

https://www.youtube.com/watch?v=kODnzx694PQ

Prezentatorul şi-a cerut, ulterior, iertare într-o postare pe Facebook: “Îmi cer scuze, mi-am pierdut puţin minţile! Cu toate că, parţial, a fost în glumă, m-am simţit puţin mai bine după ce am terminat ce aveam de spus”, a scris John Brown.