Un polițist din Craiova a fost filmat în timp ce fuma în mașina de serviciu

Legea antifumat pare greu de respectat chiar și de cei care ar trebui să o aplice. Un polițist din Craiova a fost filmat în timp ce fuma în mașina de serviciu.  Acum este cercetat disciplinar de șefi.

Polițistul este agent şef principal la Biroul Rutier Craiova. Cea care l-a filmat este o femeie pe care polițistul o sancționa pentru încălcarea regulilor de circulație.  Femeia spune că a fost amendată pentru că a blocat pentru câteva minute o mașină parcată în zona unei piețe din oraș.  Agentul i-a cerut actele și s-a întors în mașina de poliție unde a început să completeze amenda. Pentru că l-a văzut aprinzându-și țigara în mașina de serviciu, femeia l-a filmat cu telefonul mobil.

Când l-a luat la întrebări, polițistul i-a spus să sune la 112 și a amenințat-o că o poate amenda și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.  În cele din urmă femeia a fost sancționată doar pentru că blocase o altă mașină în parcare. Imaginile cu polițistul care fuma în mașina de serviciu au fost publicate pe internet și au ajuns și la superiorii săi. Agentul, care în două săptămâni ar urma să iasă la pensie este acum cercetat disciplinar și, cel mai probabil, va fi sancționat.

La  nici trei zile de la aplicarea legii privind fumatul in locurile publice, politia rutieră încalcă grav aceasta lege. Filmarea este realizata in urma cu zece minute in apropierea pieții din cartierul Valea Rosie.Domnul fuma in timp ce completă un formular de amenda. Pentru fapta sa dumnealui cine ii completează formularul de amenda?!

Posted by Valentina Milut Oprea on Thursday, March 24, 2016

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS