Un politist din comuna galateana Vanatori cere protectia ministrului de Interne

Acesta și-a găsit maşina personală vandalizată, în timp ce se afla în misiune.

Agentul Ciprian Bujor, ajutorul şefului de post din comuna Vânători şi-a parcat maşina personală vis-a-vis de poliţie unde a gasit loc atunci când a venit la serviciu. A plecat apoi in misiune de patrulare prin comună, dar şi ca să rezolve nişte reclamaţii primite la post zilele trecute.

Dupa câteva ore, dupa ce s-a întors la poliţie, agentul şi-a găsit autoturismul personal cu toate cauciucurile tăiate şi cu aproape toată jumătatea din faţă a maşinii acoperită cu un strat gros de smoală.

Agentul a raportat cazul superiorilor care au început o anchetă pentru a afla cine a vandalizat maşina poliţistului de la Vânători şi care este mobilul acestui gest reprobabil. Cercetarile sunt coordonate de un procuror de la parchetul Galaţi.

Agentul care şi-a găsit maşina distrusă în faţa postului de poliţie crede ca a fost ţinta unor acte de intimidare şi se teme pentru viaţa lui. El le cere protecţia superiorilor săi de la poliţia judeţeană Galaţi şi chiar ministrului de Interne, cu atât mai mult cu cât tatăl său, poliţist şi el a fost ucis in urma cu câţiva ani de un şofer beat şi care conducea cu viteză excesivă pe şoseaua care leagă Galaţiul de Tecuci.